Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов собственик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нов собственик

Здравейте,
    от няколко дни съм собственик на Алфа 145 1,9 ТД. Имам един проблем и искам да попитам за вашето мнение. Значи автомобила много трудно и бавно загрява. След три часа почва да доближава 80 градуса. Най-вероятно е термостата, но понеже все пка загрява исках да питам ,дали може да има и някаква друга причина?
    Аконякой има подобен двигател нека каже колко му харчи?
    АЛФА 145, 1,9тд

Честито,колега със здраве да си я ползваш.Значив тия студове трудно ше стигне 80 мойта седи малко под 80 .Но все пак не отпада и термостата да е брадясал
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

Re: Нов собственик

Първоначално публикувано от jafar
      Здравейте,
      от няколко дни съм собственик на Алфа 145 1,9 ТД. Имам един проблем и искам да попитам за вашето мнение. Значи автомобила много трудно и бавно загрява. След три часа почва да доближава 80 градуса. Най-вероятно е термостата, но понеже все пка загрява исках да питам ,дали може да има и някаква друга причина?
      Честити колега...
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Честито . А последно със 145 или 146 си И от кой град
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

А честита придобивка и все хубави неща.
          Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
          Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
          Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

Re: Нов собственик

Първоначално публикувано от jafar
            Здравейте,
            Нормално е дори скапан термостат,след 3 часа работа да загрее колата
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Здравейте! Бих искал да ви попитам нещо...значи от време на време не ми се включва десния мигач...въобще не иска да светва зелената стрелка...може ли някой да ми помогне?
              Alfa Romeo 145 1.3 Boxer

Comment

Ам за разхода лятото 8 в града 5 надълго зависи от карането де говоря.НАй мноог от това зависи сега несъм я засичал зимата,но гори доста повече

Термостата е хвърлил,сменяй го цената е около 100-на лева.
                Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                EX`146 2.0 16v TS

Comment

Всички алфи бавно загряват,моята седи на 60 градуса през цялото време от софия до бургас,брат ми има 166-ца,и неговата седи на една температура

Comment

Термостат

Имени си термостата в наи-скоро време. Моята загрява много бързо - за 4-5 мин. Струваше ми 70 лв. за нов термостат. Успех
                    АЛФА РОМЕО 145 1.4 TS

Comment

Първоначално публикувано от Kosakova
                      Всички алфи бавно загряват,моята седи на 60 градуса през цялото време от софия до бургас,брат ми има 166-ца,и неговата седи на една температура
                      Извини ме но твоята е за термостат. Не загряват бавно моята 60 градуса ги вдига за 2 км
                      156 1,8 ТS 99
                      Nissan Murano 2005

Comment

Термостат

Имени си термостата в наи-скоро време. Моята загрява много бързо - за 4-5 мин. Струваше ми 70 лв. за нов термостат. Успех
                        АЛФА РОМЕО 145 1.4 TS

Comment

Working...
                        X